3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Sakaryaspor'da problem var

Türkiye 2. Futbol ligi A Kategorisi takımlarından Sakaryaspor'da, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

2. Lig A Kategorisi'nde dün oynanan karşılaşmada deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup olarak sıralamada 4.'lüğe gerileyen Sakaryaspor'da büyük bir üzüntü yaşanıyor. Basın Sözcüsü Tacettin Koç, karşılaşma ile ilgili yorum yapmak istemediğini, ancak takımda problem olduğunu söyledi.

Sezon başından beri bir türlü iyi futbol oynayamadıklarını belirten Koç, "Takım lig başından beri arzu ettiğimiz oyunu bir türlü sahaya yansıtamıyor. Her hafta bir umutla iyi oynayacağız diyoruz ancak bir türlü iyi futbol sahaya yansıtamıyoruz. Kötü oyun artarak devam ediyor. Takımda problem var. Bu problemi bir an önce çözmek zorundayız" dedi.

Tacettin Koç, bu akşam yönetim kurulu toplantısında Teknik Direktör Hikmet Sevim'den kötü oyunla ilgili ayrıntılı bir rapor alacaklarını da belirterek, daha sonra buna göre tedbirler alacaklarını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2005 Pazartesi 15:52:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?