6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Yıldız: Elimde sihirli değnek yok

Sakaryaspor'da, teknik direktör Metin Yıldız hedeflerinin, bir an önce ligdeki birincilik sırasına çıkmak olduğunu söylerken, elinde sihirli değnek olmadığını söyledi.

Sakaryaspor ligin ikinci yarısına hızlı bir başlangıç yapmak istiyor. Sakaryaspor Teknik Direktörü Metin Yıldız, Rüstemler Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında hedeflerinin bir an önce ligdeki birincilik sırasına çıkmak olduğunu belirterek, ''Lider Bursaspor ile aramızdaki puan farkını önemsemiyoruz, kapatabiliriz'' dedi.

Ligde son karşılaşmalar oynana kadar hiçbir sonucun belli olamayacağını kaydeden Yıldız, şunları söyledi: ''(Lider olmasak ta Play-off'dan çıkarız) gibi bir düşüncemiz de yok. Lider olmalıyız. Transfer ettiğimiz oyuncularla ligde dikkatleri üzerimize çektik. Geldiğim ilk gün yönetime 20 kişilik transfer listesi sundum. Bunların arasında alabileceğimiz en iyi oyuncuları transfer ettiğimizi düşünüyorum. Takımdan göndermek istediğimiz oyuncular oldu. Bu onlar için en hayırlısıydı. Burada kalıp sadece antrenman yapacaklarına başka bir yere gidip futbol adına eksiklerini kapatabilirler. Ben bu şansı onlara tanıdım.''

BEN SİHİRBAZ DEĞİLİM AMA TAKIMI ŞAMPİYON YAPMAYA GELDİM

İddialı konuştuğunu ve herkesin kendinden büyük umutlar beklediğini anlatan Yıldız, başarılı olamaması durumunda ayrılmayı da bildiğini ifade ederek, şöyle devam etti: ''Ben sihirbaz değilim, ama bu takımı şampiyon yapmaya geldim. Başarısız olursam da ayırılmasını bilirim. Oyuncularıma güveniyorum. Ama bu yetmez. Tüm Sakaryalılar bizlere ellerinden geldiğince destek olmalılar. Bu destek maddi anlamın dışında maneviyat taşımalı. Her platformda bizi desteklemeliler. Şampiyonluk sadece teknik heyetin ve oyuncuların başarısıyla gelinen bir sonuç değildir.''

Ayrıca Yıldız, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Türk Telekomspor'la yapacakları maça yüksek bir moralle hazırlandıklarını, oyuncularının motivasyonunun da üst seviyelerde olduğunu kaydetti. Teknik adam, ''Bu maçı alıp lige 3 puanla başlamak istiyoruz. Takımda mükemmel bir motivasyon var. ligin sonuna kadar da bu motivasyonu sürdürmek istiyoruz'' diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2006 Perşembe 11:41:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?