21
Mayıs
2024
Salı
EĞİTİM

Okul aile birliğine destek

Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, belediye meclis salonunda düzenlediği toplantıda okul aile birliği başkanları ile bir araya geldi.

Tekirdağ Belediyesi olarak her zaman eğitime destek vermeye hazır olduklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Aygün, "Okul aile birliği başkanları ile bir araya gelerek, yardımcı olabileceğimiz konular varmı, ne yapabiliriz konusunda fikir alış verişinde bulunmakla birlikte tüm okullarımızın okul aile birliklerini bir araya getirerek dayanışma ve kaynaşmalarını sağlamak için bu toplantıyı düzenledik. Eğitim konusunda her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Toplantıda Başkan Aygün'e okullarının sorunlarını ileten ve bu tür toplantıların devam etmesini dileyen 14 okulun okul aile birliği başkanının en çok talep ettikleri konuların başında okulların fiziki şartların iyileştirilmesi, bank ve çöp kovası oldu. Toplantıda tüm okulların okul aile birliği başkanlarını tek tek dinleyen Başkan Aygün, "Biz Tekirdağ Belediyesi olarak yaz sezonu boyunca birçok okulumuzda iyileştirme ve çevre düzenleme çalışmaları yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Okullarımızın fiziki mekanlarının düzeltilmesi ve çocuklarımızın sağlıklı ortamlarda eğitim görmelerinin sağlanması ile Tekirdağ'ın geleceğini de garanti altına alabileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2005 Perşembe 15:26:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?