30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

ÇİSEM'den ilk yardım kursu

Çorlu İlkyardım Sağlık Eğitim Merkezi (ÇİSEM) kamu kurumlarında görevli personele yönelik olarak ilkyardım kursu verdi.
 
19-20 Eylül günleri gerçekleştirilen ilkyardım kursuna katılanlara düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Çorlu Belediyesi'nden 7, Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan 1, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden 4, Sivil Savunma Müdürlüğü'nden 1 ve Bölge Trafik İstasyon Amirliği'nden de 2 kişi katıldıkları ilkyardım kursu sonunda Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin'in de katıldığı törenle sertifikalarını aldı.
 
İlkyardım kursu ile ilgili olarak bilgiler aktaran ÇİSEM Mesul Müdürü Dr. Veyis Gedikoğlu, "16 saat süren temel ilkyardım eğitimimizden ilçemizde yer alan kamu kurum ve kuruluşlarında yer alan 15 personel yararlandı. Katılımcılarımız sertifikalarını düzenlenen tören ile Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin'den aldı. Katılımcılara pratik ve teorik olarak ilkyardım eğitimi verildi. İlkyardım eğitiminde boğulmalardan, kalp ve solunum durmasına, trafik kazalarından, kalp krizine kadar pek çok konuda bilgiler verildi. Günlük hayatta sıkça karşımıza çıkabilecek durumlardan biri olan ve genellikle yanlış uygulanan hasta taşıma teknikleri de kursiyerlerimize detaylı olarak anlatıldı" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2006 Cumartesi 14:12:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selçuk akyol IP: 85.103.132.xxx Tarih : 13.12.2006 11:54:13
Öncelikle çisem ilkyardım kursunda emeği gecen ve daha önemlisi insan hayatına önem verdiklerinden dolayı bütün ekibinize yürekten sevgi ve saygılarım sunuyor teşekkürü bir borç bilirim.insan hayatını kurtarmakla kaşlayıp aynızamanda ulaşamadığınız yerlerde ise böle bir hizmetle vatandaşı bilinçlendirip hayat krtarmalarını sağlıyorsunuz.Bunu bir ilkyardımcı olarak değil vatandaş olarak samimi olrak söylüyorum ve sizinle kısada olsa tanışmanın ve öğrendiklerimin bana ve cevremdekılere faydalı olacağından emin olunuz saygılarımla SELÇUK AKYOL