30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

TIR evin bahçesine girdi

Tekirdağ'da otomobille çarpışan bir TIR, duvarı yıkarak evin bahçesine girdi.

Edinilen bilgiye göre, B.U'nun kullandığı 24 VN 274 plakalı oto yedek parça yüklü TIR, Gazioğlu köy benzinliği civarında E.D'nin yönetimindeki 06 JN 156 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Araç sürücülerinin yaralanmadığı kazada, TIR, yol kenarındaki Gazioğlu Sitesi'nde bir evin bahçe duvarını yıktı.

Evinin bahçesine TIR giren Yurdagül Gürkan, yaptığı açıklamada, birden bire bahçe duvarını yıkarak içeriye giren TIR'ın, kendilerine korku dolu anlar yaşattığını söyledi. Bu durumun, yeni yapılmakta olan yoldan kaynaklandığını öne süren Gürkan, “Yol çalışmaları devam ediyor ve önleyici bariyerler de olmayınca, biz burada bu tür kazalarla sık sık karşılaşıyoruz” dedi.

Meydana gelen kazalar nedeniyle geceleri rahat uyuyamadıklarını ifade eden Gürkan, devamlı kaza olacak stresi ile yaşadıklarını ve yetkililerden gerekli önlemlerin alınmasını istediklerini söyledi.

Henüz tamamlanmayan kara yolunda hiçbir bariyer ve önleyici tedbirlerin olmadığını belirten Gürkan, “Gece yarısı meydana gelen kaza bizim ölümümüze de yol açabilirdi. Bu çevrede 6 ayda 6 ölümlü kaza meydana geldi. Tüm yanıcı, patlayıcı ağır vasıtalar buradan geçiyor. Yetkililerden gerekli önlemleri alarak vatandaşları sıkıntıdan kurtarmalarını bekliyoruz” diye konuştu.
A.A
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2006 Pazartesi 12:31:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?