30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Hizmetleri için teşekkür ettiler

Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, 3 yıldır görev yaptığı Tekirdağ'dan, son kararnameyle merkeze alınan Vali Ahmet Özyurt onuruna veda yemeği verdi.

Yelken Kulübü'ndeki yemeğe Milletvekili Ahmet Kambur, Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Daysal, Jandarma Komutanı Albay Murat Öztürk, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birol Kayışoğlu, Emniyet Müdürü Cemil Demir, Cumhuriyet Savcısı Metin Arda, Belediye Başkan Yardımcıları Mürsel Özcan, Recep Erol, Tekirdağ Belediyesi Encümen Üyesi Hasan Yılmaz ve AKP Merkez İlçe Başkanı Salih Kayın katıldı.

Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün yemekte yaptığı konuşmada, Vali Ahmet Özyurt'un Tekirdağ için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve Tekirdağlılar olarak kendisini unutmayacaklarını söyledi. Başkan Aygün, belediye anısına bir plaket ve 59 numaralı Ahmet Özyurt yazılı Fenerbahçe forması hediye etti. Vali Özyurt da Tekirdağ'da çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Belediyenin başarılı çalışmalarının yeni yılda da devam etmesini diliyorum. Tekirdağ halkı her şeyin en iyisine layık. Görev sürem boyunca çok yerde çalıştım ancak Tekirdağ'ın yeri benim için her zaman ayrı olacak" dedi.

.
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2006 Cuma 15:28:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?