30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

'Hoşça kal Tekirdağ'

Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliği'ne alınan Tekirdağ Valisi Ahmet Özyurt, personeli ve protokol üyeleri ile vedalaşarak Tekirdağ'dan ayrıldı. Veda töreninde hüzünlü anlar yaşanırken, Vali Özyurt'un gözlerinin dolduğu gözlendi.

Makamında düzenlediği veda töreninde bir konuşma yapan Vali Ahmet Özyurt, Tekirdağ'ı asla unutmayacağını belirterek, "Tekirdağ ve Tekirdağ halkı her şeyin en iyisine layık. 3 yıllık görev süremde Tekirdağ için hep iyi şeyler yapmaya çalıştım. 38 yıllık devlet hizmetimde Atatürk ilke ve devrimlerinden asla ödün vermeden görev yaptım. Bundan sonra da devletime hizmet etmeyi sürdüreceğim. Hoşça kal Tekirdağ" dedi.

Konuşmanın ardından başta Tugay Komutanı Tuğgeneral Uğur Uzal ve Belediye Başkanı Ahmet Aygün olmak üzere, protokol üyeleri ve Valilik personeliyle vedalaşan Vali Ahmet Özyurt'u Vilayet çalışanları alkışlarla uğurladı. Veda töreninde duygu dolu anlar yaşayan Vali Özyurt'un zaman zaman gözlerinin dolduğu gözlendi. Vedalaşmanın ardından Emniyet Müdürlüğü tören kıtasını selamlayan Vali Ahmet Özyurt, ilden ayrıldı.

.
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2006 Pazartesi 14:08:23
Güncelleme :16 Ocak 2006 Pazartesi 14:21:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?