30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Tekirdağ'da, dostluk şampiyon

Turkcell Süper Ligi Şampiyonluğu öncesinde Fenerbahçe ve Galatasaray Taraftar Dernekleri başkan ve yöneticileri Çorlu Fenerbahçeliler Derneği'nde bir araya geldi.
 
Çorlu Galatasaraylılar Derneği Başkanı Mehmet Akif Karagöz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çorlu Fenerbahçeliler Derneği'ne gelerek Başkan Hakan Müyesser ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Sarı-kırmızılı ve sarı-lacivertli çiçeklerin armağan edildiği buluşmada iki başkanda dostluk mesajı vererek, "Kim kazanırsa kazansın Çorlu'da dostluk şampiyon olacak" dedi. 

Çorlu'da el ele vererek örnek bir dayanışma gösterdiklerini kaydeden Çorlu Galatasaraylılar Derneği Başkanı Mehmet Akif Karagöz, "Pazar gecesi bir taraf sevinecek diğer taraf üzülecek ama her şeyin makul ölçüler içerisinde yaşanması gerekir. Türk futbolunun iki temel taşı olan Fenerbahçe ve Galatasaray iki ezeli rakip olmalarının yanı sıra iki de ebedi dosttur" dedi.
 
Galatasaraylılar Derneği başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden son derece memnunluk duyduklarını ifade eden Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hakan Müyesser ise Çorlu'da dostluğun şampiyon olduğundan emin olduklarını kaydederek, "Birimiz sevineceğiz, birimizi üzüleceğiz ama pazartesi günü yine normal hayata döneceğiz. Kimse kimseyi kırmadan küfür etmeden sevincini yaşayacak bizlerde yönetici olarak bunu sağlamaya çalışacağız. Yeneni de yenileni de tebrik edeceğiz" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2006 Cumartesi 14:48:27
Güncelleme :11 Haziran 2006 Pazar 10:57:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?