30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Tekirdağ'da İnternet Haftası etkinlikleri

10-23 Nisan İnternet Haftası etkilikleri kapsamında Türk Telekom Çorlu Motorlu Araçlar Garajı binasında kurulan bilgisayarlarda 2 hafta boyunca dileyen herkes internet bağlantısından ücretsiz olarak yararlanacak.

İnternet Haftası'nda amaçlarının interneti tanıtmak ve yaygınlaştırmak olduğunu dile getiren Türk Telekom Tekirdağ İl Yönetici Yardımcısı Tuncay Karakuş, "Bu haftayı bir dizi etkinlikle değerlendirmek ve vatandaşlarımıza interneti tanıtmak istedik. Kurduğumuz bilgisayarlardan tüm vatandaşlarımız ücretsiz olarak yararlanabilir ve internet hizmeti alabilir" dedi.

İnternet Haftası dolayısıyla Türk Telekom Çorlu Motorlu Araçlar Garajı'nda kurulan stanttan ADSL aboneliği başvuru işlemi yaptıklarını da dile getiren Karakuş, "ADSL'e müracaat eden 20 kişiye 59 YTL'lik bağlantı ücretini almadan bu hizmeti vereceğiz. Yine 2 kişiye ücretsiz ADSL modem armağan edeceğiz. Çorlu'da 10 bin 527 çalışan ADSL mevcut. Tekirdağ il genelinde ise bu rakam 18 bin civarında. Amacımız bunu yılsonuna kadar ikiye katlayıp 36 bin seviyesine çıkarmak. Vatandaşlarımız 444 0 375 numaralı telefondan ADSL konusunda teknik destek alabilirler. Ayrıca ADSL abonesi olduğu anda talepte bulunanlara ücretsiz kurulum ve 3 defaya mahsus olmak üzere ücretsiz teknik destek hizmeti sağlıyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2006 Perşembe 19:15:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?