30
Nisan
2024
Salı
GÜNCEL

Tekirdağ'da üniversite sevinci

Tekirdağ'a kurulacak olan Namık Kemal Üniversitesi'nin Meclis'te onaylanarak kabul edilmesinin ardından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'ni Kurma ve Geliştirme Derneği Atatürk Anıtı'na çelenk koyarak emeği geçenlere teşekkür etti.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Kurma ve Geliştirme Derneği Başkan Yardımcısı Servet Tekeli törende yaptığı konuşmada, "Tekirdağ severlerin girişimleri ve il yöneticilerimizle milletvekillerimizin çabaları sonucu üniversitemiz Meclis'te onaylanarak resmiyet kazandı. Kısa süre içinde üniversitemiz gelişecek ve diğer üniversitelerden farkı kalmayacaktır. Bunu da Tekirdağ halkıyla birlikte başaracağız. Üniversitemiz hepimize hayırlı olsun" dedi. Tekeli, eğitime büyük önem veren Tekirdağ Valisi Ahmet Özyurt'un merkeze alınmasını ise üzüntüyle karşıladıklarını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2006 Cuma 14:51:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
elif tavukçuoğulları IP: 85.103.32.xxx Tarih : 14.01.2006 22:26:35
ben sakarya üni.öğrencisiyim.tekirdağ'da üniversite acilması,hem şehrimizin ekonomisini kalkındıracağına,hemde halkımızın daha da bilinçlenecegine inanıyorum.ben turizm işletmeciliği öğrencisiyim,kurulacak olan namık kemal üniversitesin de mutlaka turizim alanında lisans eğitimi olmalı,bu tekirdağ'daki turizm faliyetlerine canlılık kazandırır diye düşünüyorum. saygılar