30
Nisan
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Kayıp işçi kafası kesilmiş halde bulundu

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde bir fabrikada işçi olarak çalışan ve 2 aydan bu yana kendisinden haber alınamayan 45 yaşındaki Arslan Erdoğan'ın cesedi, mezarlığın yanında çalılıklar arasında başı kesilmiş olarak bulundu.

Çerkezköy'de 25 Haziran tarihinde bir yakının düğününe gitmek için evden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen evli ve 1 çocuk babası Arslan Erdoğan'ın cesedi koyunlarını otlatmak için mezarlığın yanındaki araziye giden 13 yaşındaki çoban Yasin Özkaçmaz tarafından bulundu. Büyük bir korkuya kapılarak buradan uzaklaşan Yasin Özkaçmaz eve giderek babasına kafası kesilmiş ceset gördüğünü anlattı.

Babasının buna inanmaması üzerine bütün gece uyuyamayan Yasin Özkaçmaz, amcasını ikna ederken ceset bulundu. Bölgeye gelen polis ekipleri yaptıkları incelemede Arslan Erdoğan'ın kesilen başını yaklaşık 3 metre ileride poşet içinde buldu. Olay yerine gelen Çerkezköy Kaymakamı M.Caner Akay, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve İl Genel Meclisi Başkanı Halil Çelik de olay mahalline gelerek İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman'dan bilgi aldı. Olay yerine gelen Arslan Erdoğan'ın yakınları sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2006 Çarşamba 11:10:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zerda demir IP: 78.161.90.xxx Tarih : 30.07.2008 14:23:44

bu nasıl insanlık boş yere başı kesilen insanlara çok acıyorum niye öyle yapıyorsunuz hayvan gibi yaşamayın insan gibi yaşayın elime geçirsem sizi bir kaşık suda borım