30
Nisan
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Öğrenci öğretmenini bıçakladı

Çorlu İlçesi'nde okuldan uzaklaştırılan bir öğrenci, okul bahçesinde tartıştığı nöbetçi öğretmeni bıçakla yaraladı.

Edinilen bilgiye göre Çorlu Mehmetçik İlköğretim Okulu'ndan bir süre önce devamsızlık gerekçesi ile uzaklaştırılan 14 yaşındaki E.B, bugün okula geldi. E.B.'yi bahçede gören nöbetçi öğretmen İsmail Gül, gençten okuldan çıkmasını istedi. Bunun üzerine E.B. ile Gül arasında tartışma başladı.

Sinirlerine hakim olamayan E.B, cebinden çıkardığı bıçakla Gül'ü yaraladı. Gül'e ilk müdahaleyi okulda yapan görevliler, ambulans çağırdı. Ambulans beklerken polise haber veren İsmail Gül, "Öğrenciyi bahçede görünce çıkması için uyardım. Tartışmaya başladık. Bıçakla üzerime saldırıp beni bıçakladı" diye konuştu. İsmail Gül daha sonra okula gelen ambulansa hastaneye kaldırıldı.

Olayın duyulmasının okul için iyi bir imaj oluşturmayacağını dile getiren Okul Müdürü Oktay Kaplan ise, "Zaten her yıl 50 aile çocuğunu okuldan alıyor. Bunun duyulması ile veliler panikleyecek" diyerek basın mensuplarını okuldan uzaklaştırmaya çalıştı.

Olaydan sonra kayıplara karışan ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından okul kayıtlarından adresi belirlenen E.B.'nin yakalanmasına çalışılıyor.

.
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2006 Salı 19:55:04
Güncelleme :21 Şubat 2006 Salı 01:14:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ABDULLAH GÖK IP: 85.102.182.xxx Tarih : 19.02.2006 12:38:02
ÖGRETMENE VURAN ELLER KIRILSIN NE DİGEYİM.