23
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Adana MHP'den basın toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yılmaz Tankut, ülkenin bütünlüğüne, milletin birlik ve dirliğine kasteden ihanet odaklarının tezgahlarına karşı herkesin dikkatli olması ve kimsenin tuzağa düşmemesi gerektiğini söyledi.

Tankut, partisinin il binasında düzenlediği basınla mensuplarıyla sohbet toplantısında, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan İl Kongresi'nde tekrar aday olduğunu ve kongreye MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katılacağını belirtti.

İktidarın son zamanlarda erken seçim hazırlığı sinyalleri verdiğini savunan Tankut, parti olarak tek başına iktidara talip olduklarını söyledi.

Türkiye'nin ihanet odaklarının faaliyetleri sonucu tehlikeli bir sürece girdiğini bunu AK Parti iktidarının göremeyerek milli dirençten uzak vurdumduymaz bir görüntü sergilediğini ifade eden Tankut, "Devletin varlığı, birliği için bugüne kadar hiçbir külfet altına girmemiş olanlar bugün yine faturayı milletimizin üzerine yüklemiştir" dedi.

Son günlerde yaşanan olayların ülkede iç savaşa zemin hazırlamak amacındaki ihanet odaklarının bir tezgahı olduğunu vurgulayan Tankut, "Ülkücü hareketin gençleri, olaylar ve çatışmaların içinde olmayacak, ihanet odaklarının tuzağına düşmeyecektir" diye konuştu.

Türkiye'de DTP'li 32 belediye başkanının terör örgütünün uzantısı gibi konuşma ve faaliyetlerde bulunduğunu buna karşılık Türkiye Belediyeler Birliği ve Çukurova Belediyeler Birliği Başkanı Aytaç Durak'ın sessiz kaldığını öne süren Tankut, "Sayın Durak'ın 3 bin 200 Belediye Başkanı'nı temsilen bir açıklama yaparak milli bir duruş sergilemesini ve milletin hislerine tercüman olmasını bekliyoruz. Bu konu keçi meselesinden daha önemlidir" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2006 Salı 17:15:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?