24
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

AKP İl Teşkilatı Vali'yi ziyaret etti

AKP Adana İl Başkanı Mustafa Attaroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Cahit Kıraç'ı makamında ziyaret etti. 

AKP İl Teşkilatı Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul eden Vali Kıraç, yeni yönetimi tebrik ederek, seçimlerin demokrasinin gereği olduğunu söyledi. Kıraç, "Adana, doğal varlıklar açısından çok önemli yere sahiptir. Cazibe merkezi olmasına rağmen vasıfsız göç alıp, vasıflı göç verdiğinden dolayı orantılı şekilde büyüyemedi. Vekilleri, sivil toplum örgütleri ve bürokratlarıyla el ele vererek Adana'yı hak ettiği yere getireceğiz. Eksiklikler kademe kademe gideriliyor. Örneğin 5 bin derslik ihtiyacı vardı. Koordineli çalışmalardan sonra bu eksiklik 2 bin 500'e düştü. Daha güzel Adana için herkes üzerine düşeni yapıyor. Bu vesileyle AK Parti'nin yeni yönetimini kutluyor, başarılar diliyorum" dedi. 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Attaroğlu da, Adana'nın sorunlarını gidermek için ağır bir yükün altına girdiklerini ifade ederek, "Katma değer olarak Adana'nın geriye gittiği bir gerçek. Fakat üniversiteler ve sivil toplum örgütleriyle koordineli çalışarak sorunları gidermeye çalışacağız. Adanalı her şeyin en güzeline layıktır. Valimiz Cahit Kıraç ile ne kadar gurur duysak azdır. 

Birkaç yıl sonra Adana'yı hak ettiği yere taşıyacağımızdan herkes emin olabilir. Daha iyi yarınlar için bizim çalışmamız yetersizdir. Bu açıdan herkesin desteğine ihtiyacımız var. Kapımız partili partisiz herkese sonuna kadar açıktır" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2006 Pazartesi 16:42:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?