5
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

'Adanaspor nema kapısı değil!'

CHP’li Belediye Meclis Üyesi Salim Büyükkaya, Yeni Adanaspor girişimleri ile ilgili sert konuştu. Merkez İlçe Belediye Başkanı'nın, bugün dediğini yarın unutan bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyen Büyükkaya, Öztürk’e güvenerek yola çıkmanın hata olacağını iddia etti.

Belediye Gençlik ve Spor Komisyonu üyesi Salim Büyükkaya, daha sonra şu görüşlere yer verdi:

 “Azim Öztürk, bugün söylediğinin yarın tersini yapan, aklına geleni yapıp yapamayacağını tartmadan söyleyiveren, rüzgar nereden eserse yelkenini oraya açan, kararsız ve cesaretsiz bir kişiliğe sahiptir. Sıkıştığı an çareyi kaçmakta bulur. Son meclis toplantısında da böyle davranmıştır. Belediye bugün Öztürk’ün babalanmalarına rağmen işçisine, müteahhitine ve de esnafa borçlu durumdadır. Yeni Adanaspor için vaat ettiği parasal kaynağı da nereden yaratacağı kuşkuludur.”

“Bazı konuları yakından gören ve derinlemesine bilen bir Adana çocuğu olarak bu uyarıları yapmak görevimdir” diye konuşan Büyükkaya. “Görüşlerimi dikkate alıp almamak bunlara güvenerek yola çıkacakların bileceği iştir. Siyasi mevta adaylarının Adanaspor’un sırtına binerek hayat suyu bulmalarına izin vermemek gerekir” dedi.

Aybars Ertan - Kenthaber / Adana
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2005 Çarşamba 23:25:30
Güncelleme :13 Ekim 2005 Perşembe 21:51:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?