5
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

ANAP'ta nöbet değişimi

Anavatan Partisi Genel Merkezi, "Yeniden yapılanma" sürecinde Adana'da İl Başkanı ile Seyhan ve Yüreğir İlçe Başkanlarını değiştirdi. Anavatan Partisi Genel Merkez Yönetimi'ne giren Başkan Namık Akay'ın yerine Necati Erdem getirilirken, Seyhan İlçe Başkanlığı'na İlker Gezerşen, Yüreğir İlçe Başkanlığı'na da Ahmet Topçu atandı.

Partisinin il binasında basın toplantısı düzenleyen Anavatan Partisi Adana İl Başkanı Necati Erdem, Genel Başkan Erkan Mumcu'nun talimatı ile partisinin yeniden yapılanma sürecine girdiğini belirtti. Genel merkezin talimatları doğrultusunda Anavatan Partisi Adana İl Yönetim Kurulu'nun asil ve yedek üyelerini yeniden düzenleyip, teşkilat başkanlığına sunmaya görevli ve yetkili kılındığına işaret eden Erdem, "Demokrasiye bağlılık düzeyi ile bir siyasi parti yapısının, teşkilatının gücü aktif katılımın çokluğu, kalitesi ve sıcaklığı ile ilgilidir. Bu anlamda da parti teşkilatlanmalarının ve çalışmalarının önemi çok büyük olmaktadır. Geleceği görmek, geçmişi doğru onlamaya bağlıdır. Siyasetin kurallarını yozlaştıran zihniyetlerle sonuna kadar mücadele etmekte kararlı durmalıyız" dedi.

Anavatan Partisi olarak akla dayalı, çağdaş, demokrat, insanların ve ülkenin ihtiyaçlarına, değerlerine saygılı ve sahip çıkan bir anlayışla çalışacaklarını da ifade eden Erdem, "İnsanlarımızın duygularını, umutlarını, inançlarını, ihtiyaçlarını sömürmeden ve onları kullanmadan, akla hitap eden hakça bir politika izleyeceğiz. Kendine güvenen ve kendini korumasını bilen, onurlu, saygın ve güçlü bir ülkenin ve insanlarının, daha ileriye gitmekte, refah düzeyi yüksek ve daha çağdaş yaşamaktaki arzusunu ve kararlılığını anlamayanların, bu ülkeyi yönetme hakları da olmamalıdır. Sağduyulu halkımızı partimize davet ediyorum. Ülkemizi birlik, bütünlük içinde yüceltebilmek, hepimizin sorumluluğudur" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2005 Pazartesi 16:06:06
Güncelleme :16 Eylül 2005 Cuma 00:15:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?