5
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

Şaşkın, Doğru'ya yüklendi

AKP Adana İl Başkanı Abdullah Doğru'nun Süleyman Demirel'in başbakanlık yaptığı yılları eleştiren açıklaması ile ilgili konuşan DYP İl Başkanı Nevzat Şaşkın, "Demirel’e sataşmakla o meşhur ‘kuyuyu kirletmeyi yeğleyenin’ durumuna düşmüştür" şeklinde konuştu.

Doğru Yol Partisi Adana İl ve ilçe teşkilat başkanları istişare toplantısı Aladağ’da yapıldı. Aladağ İlçe Başkanı Saffet Özen’in ev sahipliğini yaptığı toplantıda, ilçe başkanlarının teşkilat yapısı ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundukları bildirildi.

DYP Adana İl Başkanı Nevzat Şaşkın, toplantının açılış konuşmasında, AKP Adana İl Başkanı Abdullah Doğru’nun 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel hakkındaki sözlerini eleştirdi. Şaşkın, “ Sayın Demirel, unutulmamalıdır ki, DP-AP ve DYP misyonunun doğal, unutulmaz ve ebedi lideridir. Demirel’e sataşanlar cüceliklerini ve çaresizliklerini ikrar edenlerdir” dedi. Şaşkın, daha sonra şunları söyledi: “ AKP il başkanı, ucuz ve sonuç vermeyecek polemiklerle “baba” sıfatıyla milletin gönlünde yer etmiş, ‘ Barajlar Kralı, Büyük Türkiye’nin Mimarı ‘ Süleyman Demirel’e sataşmakla o meşhur ‘kuyuyu kirletmeyi yeğleyenin’ durumuna düşmüştür. Onun namına üzüldük.” diye konuştu.

Aybars Ertan - Kenthaber / Adana
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2005 Pazartesi 08:28:43
Güncelleme :3 Ekim 2005 Pazartesi 12:18:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?