21
Mayıs
2024
Salı
SPOR

A milliler Antalya'da

Geniş tabanlı Milli Takımlar kampı, Antalya'da başladı. Kundu bölgesindeki Titanik Otel'de 4 gün devam edecek kampa 21 takımdan 47 futbolcu çağrıldı. Kampın ilk günü sabah saat 11.00'de yapılan antrenmana kampa gelen 34 futbolcudan 33'ü katılırken, sakatlığı bulunan Kahramanmaraşlı futbolcu Veli Kızılkaya katılmadı.
Titanik Otel'in sahasına gelen futbolcular, Milli Takımlar Yardımcı Antrenörü Müfit Erkasap idaresinde düz koşu ve ter idmanı yaptılar. Antrenör Oğuz Çetin ve A2 Milli Takım Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın da hazır bulunduğu idmanda futbolcuların çoğu ilk kez çağrıldıkları milli takım kampında teknik heyetin gözüne girmeye çalıştı.
Trabzonspor'un genç oyuncusu Tolga Zengin, Milli Takıma ilk kez çağrıldığını ve elinden geleni yapacağını söylerken, Gençlerbirliği'nin genç oyuncusu Güven de, hayalindeki formaya ulaşmak için tüm gücünü ortaya koyacağını ifade etti. Çaykur Rizesporlu futbolcu Fahri Tatan da, 4 günlük kampı en iyi şekilde değerlendirip, takımın bundan sonraki kamplarında da kadroya girmek için çaba sarfedeceğini söyledi.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in rahatsızlığı nedeniyle katılmadığı ilk idman yaklaşık bir saat sürdü. Milli Takım kampı, bugün saat 17.00'de yapılacak idmanla devam edecek. Milli Takım, 4 gün sürecek kamp süresi içinde Antalyaspor ve Alanyaspor ile de birer hazırlık maçı yapacak
..
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 15:47:55
Güncelleme :5 Aralık 2005 Pazartesi 15:50:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?