1
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Necati Cimbom'a bileniyor...

ANTALYASPOR'DA GALATASARAY MAÇI HAZIRLIKLARI

Antalyaspor, Turkcell Süper Lig'de önümüzdeki hafta oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına galibiyet parolasıyla başladı

Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan antrenmanda Gaziantepspor maçında forma giyen oyuncular düz koşu yaptı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek'ten izin alan Serge, Veysel, Ertuğrul ve sakatlığı bulunan Vahap'ın katılmadığı antrenmanda futbolcular şut ve yan toplardan gol çalışması yaptı.

Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Gaziantepspor'dan alınan 1 puan bizim içim çok önemli" yorumunda bulunarak, "Takımda şu an anlayış ve moral anlamında müthiş bir yükselme var. Amacımız bunu devam ettirmek" dedi.

Hafta sonun ligin en önemli takımlarından Galatasaray ile oynayacaklarını hatırlatan Özdilek, şöyle konuştu:

"Biz her zaman daha üst sıralara çıkmak için oynuyoruz. Kendi evimizde kazanmamız gereken bir karşılaşma. Evimizde rakip kim olursa olsun kazanmak için sahaya çıkıyoruz ki, Galatasaray maçını da kazanacağız. Galatasaray çok ciddiye alınması gereken bir takım. Çok geniş ve kaliteli bir oyuncu kadrosu var"

Galatasaray'ın son haftalarda aldığı puan kayıplarının kendilerini aldatmaması gerektiğini kaydeden Özdilek, "Rakibimizin gücünü de kendi gücümüzü de biliyoruz. İstikrar anlamında bu ligin en önemli takımlarından birisiyiz. Eğer rakipleri ciddiye almazsanız hayal kırıklığı yaşarsınız. Biz rakibimizi ciddiye alıyoruz ve Galatasaray maçından 3 puan alacağız" diye konuştu.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Antalyasporlu futbolcu Orhan Ak ise Sarı-kırmızılı takım karşısında 3 puan parolasıyla çıkacaklarını belirtti.

 NECATİ: "GALATASARAY KARŞISINDA BEKLENTİLERİN KARŞILIĞINI VERECEĞİM"

Son haftalarda çok iyi bir hava yakaladıklarını belirten golcü futbolcu Necati Ateş de "Galatasaray'a baktığımız zaman son haftalarda durumları pek iyi değil. Biz ise çok istikrarlı gidiyoruz. Galatasaray'ın durumunun bizi çok ilgilendirmemesi gerekiyor. Biz şu an nasıl daha üst sıralara çıkarız diye düşünüyoruz. Eski takımım olması nedeniyle benim açımdan bu maçın ayrı bir özelliği var. Galatasaray karşısında galip gelip hedeflediğimiz yerlere çıkmamız gerekiyor. Benim için kendi performansımdan önce takımın başarısıdır. Takımımın performansını en üst seviyeye çıkarmam gerektiğini düşünüyorum. Herkesin beklentisi benden bu yönde. Beklentilerin karşılığını vermek istiyorum" dedi.

ANTALYASPOR'DA GALATASARAY MAÇI HAZIRLIKLARI
ANTALYASPOR'DA GALATASARAY MAÇI HAZIRLIKLARI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 19:13:03
Güncelleme :7 Aralık 2009 Pazartesi 21:51:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?