21
Mayıs
2024
Salı
SPOR

FC Köln Antalya'da kampta

Almanya 2. Lig takımlarından FC Köln, Antalya kampındaki ilk çalışmasını WOW Futbol Merkezi'nde yaptı.

Fenerbahçeli eski futbolcu Ümit Özat ile Galatasaray'ın eski kalecisi Mondragon'u da kadrosunda bulunduran FC Köln, Teknik Direktör Christoph Daum yönetiminde yapılan antrenmanda teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman tek pas kuralıyla oynanan çift kale maçla sona erdi. Teknik Direktör Christoph Daum, antrenman sonrası düzenlediği basın toplantısında Türk ve Alman gazetecilerin sorularını cevapladı. Türkiye'nin ikinci vatanı olduğunu ifade eden Daum, "Her zaman vurguladığım bir şey var. Türkiye benim ikinci vatanım. Türkiye'ye geldiğimde kendi ailemden insanları görmüş gibi hissediyorum" diye konuştu.

Türkiye'den herhangi bir kulüple transfer görüşmesinde bulunmadığını belirten Alman teknik adam, "Şu an FC Köln takımının başındayım. Burada ilk amacımız Bundesliga'ya çıkmak. Bütün konsantrasyonum FC Köln üzerine. Bu sezon Bundesliga'ya çıkacağımıza inanıyorum. Burada çalışan herkes benimle aynı düşüncede. Buradaki görevimi tamamladıktan sonra Türkiye'de çalışmayı düşünebilirim" dedi.

FC Köln'ün Kolombiyalı kalecisi Mondragon ise, Türkiye'de 6 yıl kaldığını ve Galatasaray'da geçirdiği günleri unutamadığını söyledi. FC Köln'de çok mutlu olduğunun altını çizen Mondragon, "Galatasaray'ı çok seviyorum. 6 yıl Galatasaray'da oynadım. Çok güzel günlerdi. Birçok teklif alıyorum. Türkiye'de Galatasaray'dan başka kulüpte oynamayı düşünmem" diye konuştu.

FC Köln'ün, 23 Ocak tarihine kadar Antalya'da günde çift idmanla ikinci yarı hazırlıklarını sürdüreceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2008 Salı 15:18:14
Güncelleme :16 Ocak 2008 Çarşamba 10:58:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?