21
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Karaman'a veda

Turkcell Süper Lig'in takımlarından Antalyaspor yönetimi yaptığı toplantının ardından Teknik Direktör Hikmet Karaman ile yollarını ayırdı.

Antalyaspor yönetimiyle bugün bir toplantı yapan Teknik Direktör Hikmet Karaman, takımla yollarını ayırdığını söyledi. Kararı yönetim kurulunun aldığını söyleyen Karaman, "Ben aylar önce yaptığım bir röportajda 'Bu takım küme düşer' demişim. Böyle bir şeye inanıyor musunuz. Bir teknik direktör takımını çalıştıracak ondan sonra bu takım küme düşecek diyecek. Böyle bir saçmalık olabilir mi. Ancak bir çok cümle arasında geçen o cümleyi alıp gazete manşet yapmışsa bunda benim suçum ne. Bunda bizim en ufak hatamız yok. Yönetim Kurulu neyi göze aldı, neyi konuştu bunları bilmiyorum. Kimse açıklama yapmadığı için de görüyorum teknik adamı taraftarlarımız farklı yönde konuları bildikleri için adamlar ona göre eleştiri yapıyor, medya ona göre eleştiri yapıyor. Bir teknik adam istediği zaman kalır, istediği zaman gider böyle bir şey olabilir mi ya. Futbolcular burada şaşırmış durumda. Biz kamptan geldik. Bizim bildiğimiz hiç bir şey yok. Kamptayken bir arar, bir şey söyler yöneticiler anlamış değilim" dedi.

Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ziyar Erbaş ise, "Karaman ile yollarımızı tamamen ayrıldık. İki tarafada hayırlı olsun" diye konuştu.

Öte yandan kulüple ilişiği kesilen Karaman, futbolcular ile toplantı yaparak vedalaştı. Toplantının ardından futbolcular ve Karaman gazetecilere poz verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2008 Perşembe 19:38:07
Güncelleme :14 Ağustos 2008 Perşembe 19:42:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?