22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Antalya, ÖgerTours halk koşusuna hazırlanıyor

ÖgerTours tarafından organize edilen ve 19 Mart 2006 günü gerçekleştirilecek olan Antalya'nın ilk ve tek halk koşusuna Antalyalılar yoğun ilgi gösteriyor.

1.Uluslararası Öger Antalya Maratonu kapsamında gerceklestirilecek olan Halk Koşusu Cumhuriyet meydanından başlayarak, Atatürk caddesini takip ederek, ışıklar boyunca koşularak, Cender otelin önünden Talya otele döndükten sonra Antalya Stadyumunda sona erecek.

Halk Koşusuna katılıp, 3 km.'lik etabı bitiren herkese katılım belgesi ile birlikte 1. Öger Antalya Maraton hatıra t-shirtü takdim edilecek.

Koşu sonrası maratoncuların gelişini tribünde izleyecek olan seyirciler için hazırlanan gösteriler esnasında yapılacak hediye çekilişinde Antalyalılar'ı çeşitli sürprizler bekliyor.

Bütün seyircilerin stad girişinden ücretsiz olarak alacakları biletler ile katılabilecekleri piyango çekilişinde, Otel tatillerinden, uçak biletlerine, Jeep Safari turlarından, Antalya'nın seçkin restaurantlarında Akşam yemeklerine kadar çeşitli hediyelerin dağıtılacağı stadyum programı saat 09:00 da başlayacak.

Herhangi bir katılım ücretinin alınmadığı organizasyonda Antalyalıların gösterdiği ilgiden cok memnun olduklarını söyleyen Öger Tours Operasyon Müdürü Recep Yavuz, emsalsiz tabiatı ile dünyanın sayılı sehirlerinden biri olan Antalya'yı böyle bir organizasyona kavuşturmaktan mutluluk duyduklarını' belirterek 'Antalya halkının ilk defa düzenlenen Halk koşusuna gösterdikleri ilginin şehrin böyle bir etkinliğe özlem duyduğunun belirtisidir' dedi.

'15 Şubat tarihinden itibaren Selekler , Belediye İşhanı ve Stadyum önünde kurulan standlarda kayıtların yaptırılabileceği ve 1 Mart 2006 tarihinden itibaren Güllük Caddesindeki Öger Bilet Satış ofisinden koşu numaralarının alınabileceğini' belirten Yavuz, "Bütün Antalyalılar'ı 19 Mart Pazar günü saat 09:00 dan itibaren maraton koşusunun biteceği Antalya Stadyumuna beklediklerini" söyledi.

.
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2006 Pazartesi 20:44:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?