22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Antalya Stadı'na ek tribün yapılacak

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nadir Yapsakaloğlu, Antalya Stadı'nın yeniden düzenleneceğini, 3 bin 373 koltuklu ek tribünler yapılacağını belirtti..

Yapsakaloğlu, Antalya Stadı'nın kapasitesinin yeterli olmadığını ve büyütülmesi için karar alındığını belirterek, Antalya İl Özel İdaresi'nin katkılarıyla 3 bin 373 koltuk kapasiteli ek tribünler yapılacağını kaydetti.

Ek tribünlerin yapılabilmesi için ihale açılmasının şart olduğuna işaret eden Yapsakaloğlu, 568 bin YTL bedelle ihalesi açılacak ek tribünlerin yapımına, ihalenin ardından en az bir ay sonra başlanabileceğini söyledi.

Misafir tribünün açık tribüne kadar uzatılacağını da vurgulayan Yapsakaloğlu, şöyle devam etti: ''Ek tribünlerin yapılmasıyla tam bir stadyum görüntüsü olacak. Ek tribünler portatif olacak. Şu anda misafir tribünü olarak bilinen portatif tribün açık tribüne kadar büyütülecek. Açık tribünün önüne dört sıralı portatif koltuklar yerleştirilecek. Portatif tribün de yana doğru büyütülecek. Ek tribün inşaatı iki ay içinde tamamlanacak. Ek tribünler bittiğinde stadın koltuk kapasitesi 12 bini ulaşacak.''

.
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2006 Cumartesi 13:10:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?