22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Antalya'da Süper Lig coşkusu

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde kendi sahasında Türk Telekomspor ile 2-2 berabere kalarak Süper Lig'e yükselen Antalyaspor'da büyük sevinç yaşanıyor. Antalyasporlu futbolcular, hakemin bitiş düdüğüyle sevinçlerini taraftarlarıyla paylaştı. 

Antalyasporlu taraftarlar, karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdi. Antalyaspor yönetimi tarafından biletli taraftarlara stat girişinde tişört, bayrak ve içinde Antalyaspor Marşı'nın yer aldığı 'Maç Başlıyor' isimli broşür dağıtıldı. Hakemin bitiş düdüğüyle Antalyasporlu futbolcular ve taraftarlar, Süper Lig'e yükselmenin sevincini yaşadı. Şampiyonluk turu atan futbolculara, tribünde bulunan taraftarlar büyük ilgi gösterdi. 

Bazı futbolcular ve başarıda büyük emeği bulunan Teknik Direktör Yılmaz Vural, omuzlara alındı. 

Süper Lig'e yükseldikleri için çok mutlu olduklarını ifade eden Teknik Direktör Yılmaz Vural, "Futbolcularım sezon süresince başarılı performans sergiledi. Alınan başarıda futbolcularım kadar taraftarların da büyük rolü var. Bundan sonraki hedefimiz Süper Lig'de kalıcı olabilmek" diye konuştu. Şampiyonluk kutlamaları; sanatçılar Birol, Cenk Eren ve Levent Yüksel'in vereceği konserlerle devam edecek. 
.
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2006 Pazar 19:55:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?