21
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Cordoba'nın transferi tamam

Süper Lig'in yeni takımlarından Antalyaspor, Kolombiyalı kaleci Oscar Cordoba ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 

Kulüp binasında gerçekleştirilen ve Antalyaspor Kulübü Başkanı Sedat Peker, yönetim kurulu üyeleri Murat Süğlün ve Efe Kırmızıoğlu'nun da hazır bulunduğu imza töreninde Kolombiyalı kaleci Cordoba, kendisini 1 yıllığına Antalyasporlu yapan sözleşmeye imza attı. 

Kolombiyalı kaleci Cordoba, imza töreninde yaptığı açıklamada, Antalyaspor gibi hedefi olan güçlü bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "Birçok kulüpten teklif almama rağmen Antalyaspor'u tercih ettim. Ben ve ailem Türkiye'yi çok seviyoruz.

 Burada kalmak istiyorduk. Antalyaspor'un başarısı için elimden gelen en iyisini yapacağım. Antalyaspor ile bir yıllık sözleşme imzaladım. Ama Antalyaspor benden memnun kalırsa anlaşmayı uzatacağız. Antalyaspor büyük bir kulüp, bu nedenle Antalyaspor'u tercih ettim" dedi. 

Antalyaspor Kulübü Başkanı Sedat Peker ise kendini kanıtlamış bir kaleciyi tranfer ettiklerini, Kolombiyalı kaleci Cordoba'nın takıma büyük katkıları olacağına inandığını belirterek, "Türkiye'nin ve dünyanın sayılı kalecilerinden birini transfer ettiğimiz için onur ve grur duyuyorum İnşallah Antalyaspor Oscar Cordoba ile ligde iyi yerlere gelecektir" dedi. 

Öte yandan, Antalyaspor, iç transferde İlker ile 3 yıllık, Levent ile de 2 yıllık sözleşme yeniledi.
.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2006 Perşembe 16:31:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?