22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Milli Eğitim başarılı sporcuları ödüllendirildi

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Serik İlçesi'nde düzenlenen Serbest Güreş Şampiyonası'nda dereceye giren öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hoplar ve Korkuteli Belediye Başkanı Adnan Uğurlu'yu makamında ziyaret etti. 

Korkuteli Lisesi'nden 12 kişilik güreş takımı, Korkuteli Lisesi Müdürü Şaban Hekimoğlu ve beden eğitimi öğretmeni Hakan Avcıoğulları ile birlikte ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hopları makamında ziyaret etti. Hoplar, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Serik'te düzenlenen şampiyonada dereceye giren öğrencileri tek tek tebrik ederek, birer kitap hediye etti. 

Öğrenciler, daha sonra Belediye Başkanı Adnan Uğurlu'yu ziyaret etti. Başkan Uğurlu, başarılı sporculara her türlü desteği sağlayacaklarını ifade ederek, "Ülkemiz ve ilçemiz için güreşin yeri bir başkadır. Çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Korkuteli Lisesi bugüne kadar sayısız sporcu yetiştirdi. Fenerbahçe ve milli kalecimiz Rüştü Rençber'de Korkuteli Lisesi sporcusudur. Herkesi tebrik ediyorum" dedi. 

Serik İlçesi'nde düzenlenen Serbest Güreş Şampiyonası'nda dereceye giren Mehmet Karasucu, Manisa'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'nda Antalya'yı temsil edecek.
.
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2006 Cuma 18:53:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?