21
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Muratpaşa Belediyesi'nden güreşçilere ödül

Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde Antalya'nın Muratpaşa Belediyesi'ni temsil eden ve madalya alan güreşçilere, Başkan Süleyman Evcilmen tarafından para ödülü verildi.

Edirne'nin Sarayiçi Er Meydanı'nda bu yıl 644.'sü yapılan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Muratpaşa Belediyesi'ni temsil eden ve madalya alan güreşçilere ödül çekleri teslim edildi. Muratpaşa Belediyespor Kulübü Başkanı Birol Kaya ve kulüp yöneticileri ile birlikte güreşçileri kutlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Muratpaşa, Antalya özelinde ve Türkiye genelinde bir çok başarıya imza attı.

Spora ve sporun alt yapısına ciddi katkılar yapan Muratpaşa Belediyespor, Kırkpınar güreşlerinde çeşitli branşlarda başarılar kazandı. Bu başarılarımızı, 2006 yılında başaltında kürsüye çıkarak göstermek istiyoruz. Ancak bu başarıların bir karşılığı olmalı. Güreşçilerimizi teşvik etmek ve başarılarını kutlamak için 1 milyar ila 6 milyar arasında değişen ödül çeklerini kendilerine teslim ediyorum. Bizler, ata sporuna olan borcumuzu güreşçilerimize sahip çıkarak ödüyoruz. Güreşçilerimizin başarılarının devamını bekliyorum" dedi.

Törende, Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde dereceye giren Mehmet Yeşil, Muammer Büyüksapa, İbrahim Gökalp, Serkan Duman, Hasan Cengiz, Halil İbrahim Çelik ve kaptan Hasan Aydın'a ödülleri Başkan Evcilmen tarafından verildi.

.
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2005 Salı 22:18:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?