7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Şampiyon işitme engellilere prim

Antalya Büyükşehir Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü'nde başarılı olan 24 sporcuya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Süreyya Köleoğlu tarafından ödül verildi. 



Geçen sezon, hiç yenilgi görmeden Türkiye İşitme Engelliler Erkek Voleybol Ligi'nde şampiyon olan Antalya Büyükşehir Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı ile plaj voleybolu dalında Türkiye Şampiyonu olan İşitme Engelliler Plaj Voleybolu Takımı ve Türkiye İkincisi olan Bayanlar Voleybol Takımı oyuncularına ödül dağıtıldı. 


İşitme engelli sporcular, primlerini Genel Sekreter Yardımcısı Süreyya Köleoğlu'nun elinden aldı. Sporcuları kutlayan Köleoğlu, aynı başarıyı bu sezon da beklediklerini ifade etti. Köleoğlu, tüm engelleri aşarak, spor sevgisiyle Büyükşehir Belediyesi'nin adını en üst sıraya yazdıran oyuncuların Antalya'nın gururu olduğunu ifade etti.
iha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2007 Pazartesi 17:09:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdi Güllüpınar IP: 88.250.68.xxx Tarih : 20.02.2008 09:31:20

sayın hocam sizin çalışıtırdığınız takımla gurur duyuyorum antalya'nın gururu oldunuz.sesimiz uzak ülkelere duyurdunuz bu sizin talebelerinizin eseri aynı başarıyı işitme engelliler liginde şampiyonluğu koşmanız birkez daha medya olarak gururumuz oldunuz.Ben Akdeniz Söz Gazetesi spor Müdürü olarak şahsınızı ve futbolcularınızı yanaklarınızdan öpüyorum başarılarınız daim olsun ABDİ GÜLLÜPINAR