21
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Türkiye Rafting Şampiyonası

Türkiye Kano ve Rafting Federasyonu Başkanlığı'nın 2006 faaliyet programında yer alan 'Akarsu Slalom Teşvik Yarışları ve Atatürk Kupası Rafting Türkiye Şampiyonası' 04-07 Mayıs tarihleri arasında, Beşkonak Köprü Pazar Çayı Olukköprü mevkiinde yapılacak. Şampiyonaya Türkiye'nin değişik yörelerinden 14 takımın katılacağı bildirildi. 

Manavgat Kaymakamlığı'nda Kaymakam Kasım Fikret Dayıoğlu başkanlığında gerçekleştirilen ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Haluk Ziya Namlı, MATAB Başkanı Çolaklı Belediye Başkanı Hasan Coşkun, Taşağıl Belediye Başkanı Şakir Ergin, İlçe Spor Müdürü Ahmet Başoğlu, Sağlık Grup Başkanı Dr. Aşur Eker, TUDER Başkanı Cengiz Haydar Barut ve kısa adı KANRAF olan Köprülü Kanyon Hizmet Birliği Başkanı İl Genel Meclisi Üyesi Adem Topal'ın katıldığı toplantıda, yarışların sağlıklı ortamda gerçekleşmesi için neler yapılacağı konusu ele alındı. 

Toplantı sonunda kısa bir açıklama yapan Manavgat Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, Türkiye Şampiyonası'nın bölge tanıtımına da büyük katkı sağlayacağını belirterek, "Şampiyonadan daha bugün haberimiz olmasına rağmen, elimizden geldiğince şampiyonaya katılacak sporculara en iyi şekilde ev sahipliği yapmanın gayreti içindeyiz. Bu şampiyonanın gelecek yıllarda da Manavgat'ta yapılması için çaba harcayacağız" dedi. 

Kaymakam Dayıoğlu, "Bu yılki şampiyonaya hazırlık yapma şansımız olmadı. Şampiyonaya katılacak 200 dolayında sporcu ve idarecinin öğle yemeklerini kısa adı KANRAF olan Köprülü Kanyon Hizmet Birliği Başkanı İl Genel Meclisi Üyesi Adem Topal üstlendi. Kendisi bu şampiyonanın sponsorluğunu da yapabileceklerini söyledi. Kısacası herkes üzerlerine düşeni yapıyor. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz etkinlikler gibi, Türkiye Rafting şampiyonasından da alnımızın akıyla çıkacağız" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2006 Çarşamba 12:37:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?