21
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Vural taraftardan şikayetçi

Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural, futbol takımlarının taraftar profilinin değişmesi gerektiğini söyledi..

Vural, yıllardır futbolda taraftarların kulüpler tarafından desteklendiğini belirterek, artık taraftar profilinin değişmesi gerektiğini bildirdi. Yılmaz Vural, ''Artık nemalanan değil, takıma maddi ve manevi destek veren taraftar olmalı. Kulüp taraftarı değil, taraftar kulübü desteklemeli'' dedi.

Teknik adam, Antalyaspor-Sakaryaspor maçında bazı taraftarların galip olan takımın yönetimi aleyhine tezahürat yapmasına akıl sır erdiremediğine dikkati çekerek, şöyle devam etti: ''Galip olan ve iyi çıkış yakalayan bir takımın yönetiminin istifası istenmez. Ben bunun üzerine, (bunu yapan Antalyalı olamaz) dedim. Bu Antalyalı olmayıp, Antalya'da yaşayan Antalyasporlu taraftarı üzmüş.

Ben bunu, (Antalyasporlu olamaz) anlamında kullandım. Ben de Antalyalı değilim, ama Antalyaspor'un menfaati için gecemi gündüzüme katıyorum ve Antalya'da yaşıyorum. Artık taraftarlar kendini değiştirmeli. Takıma destek vermeyen taraftar, o takımın taraftarı olamaz. Ben takıma her maç ceza verdiren değil, mavi bayrağı dalgalandıran taraftar istiyorum. Bu düşüncem sadece Antalya için değil tüm Türkiye içindir.''

.
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2005 Çarşamba 12:50:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?