22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Vural'ı sıkıntı bastı

Devreyi Bursaspor'un ardından 2. sırada tamamlayan Antalyaspor'da genel direktör Yılmaz Vural, ikinci yarının çok zor geçeceğini, bu nedenle işi sıkı tuttuklarını söyledi..

Birinci devrenin sona ermesinin ardından tatile çıkan Antalyasporlu futbolcuları tatil dönüşü sıkı bir çalışma temposuna sokan genel direktör Yılmaz Vural, 15 Ocak 2006'ya kadar her gün üç antrenman yapacaklarını, koşu, güç ve topla çalışacaklarını, haftada iki gün de maç yapacaklarını kaydetti.

Vural, 4 Ocak 2006'da Malatyaspor, 7 Ocak'ta Ankaraspor, 11 Ocak'ta Gençlerbirliği ve 14 Ocak'ta Sivasspor ile özel maç yapacaklarına işaret ederek, ''İkinci yarıya iyi hazırlanmak istiyoruz. Hazırlık maçlarında eksiklerimizi göreceğiz. İkinci yarı zor geçecek. Bu nedenle işi sıkı tutuyoruz. İkinci yarıda, kimi takım lige çıkmak, kimisi ise ligde kalmak için mücadele edecek. Bu nedenle tüm takımların işi zor. Antalyaspor olarak hedefe kilitlendik.

Futbolcuların psikolojik motivasyonunu oluşturmak için çalışıyoruz. Takım şu anda çok iyi. Fiziksel bir düşüş yok. Çok düzenli çalışıyoruz. İkinci yarının ilk maçını deplasmanda Kocaelispor ile yapacağız. Kocaelispor ile aramızda 7 puan fark var. Bizim için çok zor bir maç olacak ama bu maçı mutlaka almak zorundayız. Aksi takdirde zor duruma düşebiliriz.'' diyerek sözlerini tamamladı.

.
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2005 Cuma 14:18:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?