4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Başkan Balaman'ın arabası yumruklandı!

Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman, mevcut hal inşaatlarının yıkım startını dozere binerek başlattı. Yıkımı tamamladıktan sonra yeni hal inşaatına giderken makam aracı esnaf tarafından çembere alınan Başkan Balaman, halk pazarı esnafının tepkisiyle karşılaştı.

Makam aracındayken esnafın, "Niye kaçıyorsun, in aşağıya da konuşalım" diyerek aracı yumruklaması üzerine Isparta Belediye Başkanı Balaman, "Kimseden kaçmıyorum, neden kaçayım?" diyerek aracından indi. Başkan Balaman'ı karşısında gören halk pazarı esnafı sinirlerine hakim olamayarak, "Elimiz kırılsaydı da sana oy vermeseydik" dedi.

Davraz Mahallesi'ndeki Hayvan Pazarı mevkiine taşınmak istemedikleri için tepki gösteren esnaf, Başkan Balaman'a, "Sen gökten zembille inmedin. Seçim zamanı tekrar görüşeceğiz. Verdiğin sözlerin hiçbirisini tutmadın. Bizi düşündüğün için mi hayvan pazarına sürüyorsun? Biz orada kime satış yapabiliriz? Bizim mağdur olmamızı istemeyen insan oraya gitmemizi de istemez. Önceden olsa AK Parti'ye verdiğimiz oylar yüzünden bu kadar pişman olmazdık. Ellerimiz kırılsaydı da o oyları vermeseydik" diye konuştu.

Belediye Başkanı Hasan Balaman, bunun üzerine tüm esnafın, belediye başkanlık makamına gelmesini istedi. Durumu detaylı olarak konuşmayı teklif eden Başkan Balaman, amaçlarının buradaki kötü durumu düzeltmek olduğunu belirterek olay yerinden ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2005 Salı 17:04:07
Güncelleme :30 Ağustos 2005 Salı 17:07:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?