5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Sobalı fuhuş kamyoneti!

ISPARTA'da Gürcistanlı 35 yaşındaki kadının içinde fuhuş yaptığı kamyoneti basan jandarma, içeride yanar halde soba buldu.

Kadını pazarlayan 43 yaşındaki M.D. savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Hayat kadını L.M. ise Isparta Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne sevk edildi.

Isparta'nın batısında, şehrin 5 kilometre dışındaki Mehmet Tönge Mahallesi'nde park halinde bir kamyonette fuhuş yapıldığı bilgisini alan jandarma araca baskın yaptı. İçi yatak odası gibi döşenen kamyonette yanar halde soba bulan jandarma, araçta fuhuş yaptığı iddia edilen Gürcistanlı L.M.'yi gözaltına aldı.

Kadını para karşılığı erkeklere pazarladığı öne sürülen M.D'yi de yakalayan jandarma, iki zanlıyı adliyeye sevk etti. Sabıkası olmadığı belirlenen M.D. cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakılırken, hayat kadını Isparta Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne sevk edildi. Otoparka çekilen sobalı kamyoneti M.D. teslim aldı.

DHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2008 Pazartesi 17:53:08
Güncelleme :21 Ocak 2008 Pazartesi 17:55:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
V IP: 88.251.153.xxx Tarih : 23.01.2008 12:26:39

Bu haber Turkiyenin acı ama gercek bir sorununu dilegetirmekte, bu ve benzeri daha nice sorunlar cozumlenmeyi beklemekte, tabi bu da duyarlı vatandaşların yardımıyla olacaktır.. duyarlı vatandaşlarımıza tesekkur ediyorum.. hepimiz birimiz ve birimiz hepimiz icin...