5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Karı kocaya vahşi infaz

Isparta-Antalya karayolundaki Kazak-1 Tüneli'nin üzerindeki ormanlık alanda önceki gün öldürülmüş olarak bulunan şahısların karı koca oldukları belirlendi. Cinayetin töre cinayeti olabileceği üzerinde duruluyor.

Isparta-Antalya karayolundaki Kazak-1 Tüneli'ne yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki Karyağdı mevkiinde önceki gün saat 17.30 sıralarında meydana gelen cinayet olayında bir kadın diğeri erkek iki şahsın cesedi bulunmuştu. Her iki şahıs yapılan inceleme sonucu silahla başından vurularak öldürülmüş, cinayet olayı olay yerinden geçmekte olan çobanlara ait hayvanların ürkmesi ve bunun üzerine çobanların cesetleri fark etmesi üzerine ortaya çıkmıştı. Ağlasun İlçe Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlatmış, olay yerinde erkek cesedin Ersan Pulant isimli şahıs olduğu belirlenmişti. Kadın ceset üzerinde yapılan incelemede kimliğe ait herhangi bir bulguya rastlanılamamıştı.

Jandarma ekiplerinin sürdürdükleri araştırma sonucunda kadının, kendisi gibi öldürülen Ersan Pulant'ın eşi Ayşe Pulant olduğu belirlendi. İstanbul'da bir fırında çalıştığı belirlenen Ersan Pulant ve eşi Ayşe Pulant'ın 1.5 yaşında bir çocukları olduğu tespit edildi. Cinayetin töre cinayeti olabileceği üzerinde duruluyor. Olayla ilgili araştırma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2006 Perşembe 19:01:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MEHMET PULANT IP: 88.229.234.xxx Tarih : 7.03.2007 17:09:10
Ölenler oğlum ve gelinimdir. torunum hala kayıptır. akıbeti belli değildir. bunu yapanlar bellidir. ancak henüz delil elde edilemediği için yakanlanamadılar. olay ilgili bilgisi olabilecek olanların Allah rızası için Avukatımız Orhan Oğuz'a 0 370 415 45 26 numaralı telefondan ulaşabilirler. Allah kimseye böyle bir acı göstermesin.