5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Disiplin kuruluna sevk edildi

İki gazeteciyi makamında döven Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısında, Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman’la ilgili, “gazetecilere dayak” olayı ele alındı.

Edinilen bilgilere göre, Hasan Balaman, merkez disiplin kuruluna sevk edildi. Ayrıca, Danıştay’ın türbanlı bir anaokulu öğretmenine dair verdiği kararı eleştiren AK Parti milletvekili Mehmet Çiçek’in de, savunmasının isteneceği belirtiliyor.

Çiçek’in, hakimler için dile getirdiği, “Karar vermeden önce din ne diyor bakmalılar, öğretmenin evindeki kıyafete mahkememiz mi karar verecek” sözleri basına yansımıştı.

Toplantıda, mal varlığının şeffaflaştırılmasına yönelik çalışma da ele alındı. Bu konuda, AB müktesabatı doğrultusunda çıkartılacak yasaların içeriği gözönüne alınarak,, hızla bir düzenleme yapılmasına karar verdildi.
NTV
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2006 Salı 12:04:26
Güncelleme :21 Şubat 2006 Salı 12:07:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
metin IP: 195.229.242.xxx Tarih : 23.02.2006 23:08:04
sayin baskanim lutfen uslanin siz buyklere yakismaz boyle seyler ben yurt disinda sizin naminizi duyuyorum ve ispartali olarak utaniyorum gerek belediyenin borclari gerek yaptirmis oldugunuz islerden dolayi ben yurt disinda ispartaliyim demekten ben utandim lutfen fakir ve meslegini icrat eden gazetecilerden ne istersin sayin baskan once sen tas ocaklarina aldiigin malzemelerin ve yaptirdigin islerin bedelini odeki biz yurt diisinda ispartali vatandaslar olarak alnimiz ak yuzumuz pak olarak belediyeye soylenen sozleri susturmasini bilelim saygilarimla baskanim kusurum varsa af edesin