4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Onları kalorifer gazı ayırdı

Isparta'da karı-koca kaloriferden kazanından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Genç kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, eşi yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, olay Turan Mahallesi 2208 Sokak numara 22'de meydana geldi. Isparta Gül Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Yusuf İzzettin Süslü'nün oğlu Ercan Süslü (39) ve eşi Zehra Süslü (33) önceki gece sahur öncesi uyudukları sırada kalorifer kazanından sızan çıkan gazdan zehirlendiler. Olay, sabah çocukları Aleyna ve İzzet'in okula gitmek için anne ve babasını uyandırmak istemesiyle ortaya çıktı. Annesinin ağzından köpük çıktığını ve babasının ise yerde yattığını gören Aleyna, durumu üst katta oturan dedesine haber verdi.

Olay sonrası Isparta Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Süslü çiftinden Zehra Süslü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ercan Süslü ise Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi altına alındı. Genç çifti ayıran ölüm tüm eş ve dostlarını yasa boğdu.

.
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2005 Cuma 19:09:31
Güncelleme :24 Ekim 2005 Pazartesi 15:20:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?