4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Sürücü hataları belgeleniyor

Isparta Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı hatayı kabul etmeyip itirazda bulunan sürücüye dijital fotoğraf makineleri sayesinde görüntüyle anında cevap verebilecek.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü'nün fotoğraf makineli uygulaması özellikle sürücüler tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor.

Trafik ekiplerinin bir kısmına, özellikle şehrin ana caddeleri üzerinde fotoğraf çekmek üzere verilen dijital fotoğraf makineleri uzun süreli parklar, çift sıra parklar ve trafiği engelleyici araç parkları konusunda kullanılıyor.

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, uygulama sayesinde yaptığı hatayı kabul etmeyen sürücülere görüntülerle cevap verebildiklerinin altını çizdi. Bu nedenle hiçbir sürücünün hatasını gizlemeye çalışmamasını isteyen Ahmet Kemal Seyhan, "Yoksa mahcup olurlar" dedi.

Emniyet Müdürü Seyhan, önümüzdeki günlerde dijital fotoğraf makinelerinin sayısını artırabileceklerini dile getirerek, "Amacımız Isparta trafiğinin akışını düzenli olarak sağlamaktır. Bir sürücü yüzünden birçok sürücü mağdur olmamalıdır. Vatandaşlarımız özellikle park konusunda daha duyarlı davransın. 10 dakika üzerindeki parklarda hem cezai işleme tabi tutuluyorlar hem de bir başkasının hakkını gasp etmiş oluyorlar. Yine çift sıra parklarda sıkıntı oluyor. Ekiplerimiz sürekli kontrol halinde" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2005 Salı 01:56:05
Güncelleme :27 Ekim 2005 Perşembe 20:08:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?