4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Atılmış "Kazanmasını Bildik"

Sanayi spor antrenörü Mustafa Atılmış basın açıklaması yaptı. Hafta sonu oynanması gereken Sanayispor - Diyadin Gençlerbirlği Güvenlik nedeni ile Taşlıçaya alınmış ve Sanayispor Diyadin Gençlerbirliğini 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırmıştı.

Sanayi spor antrenörü Mustafa Atılmış " Zor maç oldu bizim için. İki takımda hem zeminden hemde olumsuz doğa koşullarından etkilendi. Ama zorda olsa kazanmasını bilmek güzel bir şey. Diyadin Gençlerbirliği agresif ve sert bir oyun yapısına sahip bir takım. Sertliğin yanına zemini ekleyince oyunumuz göze gelmedi. Yasin'i çok beğendim. Ne kadar kaliteli olduğunu bu maçta da attığı golle gösterdi.Ligde aldığımız 3 puan, hele ki Diyadin Gençlerbirlğine karşı alınmış üç puanın anlamı çok büyük. sonuçta iki ekipte lige iyi bir başlangıç yapmak istiyordu.

Bu hafta maçımız olmadığı için haftayı antrenmanlarla geçireceğiz. Bu guruptan ya lider çıkacağız yada en kötü ikinci. Üçüncülük bizim için başarısızlıktır. Yönetimle aramda hiçbir sorun yok. Aksine uyum içindeyiz. Yardımcı Antrenör olarak Tolga ÖNAÇ, takıma yardımcı oluyor. Unutulmamalı ki Sanayi spor geçen yıl il şampiyonu oldu. Bizi bu nedenle kimse küçük görmesin

Recep Çirik / Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 16:37:49
Güncelleme :19 Eylül 2008 Cuma 16:51:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?