4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Kaptan Erol Polat özür diledi

Ağrı04 spor takım kaptanı Erol Polat, Doğubeyazıt Belediye spor karşılaşmasında karşılaşmanın ilk yarısının bitimine doğru, Doğubeyazıt kalecisi Ayhana yaptığı sert hareketten dolayı özür diledi.

Erol Polat sözlerine şöyle devam etti. " Pozisyon gereği ayağımı attım. Fakat kaleci benden daha erken davranıp topu aldı. O zeminde ani bir şekilde durmam zaten imkansızdı. Kesinlikle bilerek yapılmamış bir hareket. Kendisinden özür diliyorum. Ayrıca oyunu bırakmayıp de vam ettiğinden ötürüde kendisi takdir ettim."

"Ağrı04 olarak sürekli bu maçı almayı düşünüyorduk. Bu sezon diğer maçlara oranla gerçek bir rakiple oynadık. Rakibimizle güçlerimiz denkti aslında. ama o gün iyi olan takım maçı aldı. Bizde maçı aldığımız için mutluyuz." dedi.

"Doğubeyazıt Belediye Sporlu futbolcularla yıllardır amatör ligde beraber toz yutup, beraber üşüyoruz. Onlarda bizler kadar istekli ve arzuluydu. Yılların verdiği dostluk ve arkadaşlıklardan dolayı maçta tek sorun olmadı. Kendi takım arkadaşlarıma ve Doğubeyazıt Belediye Spor Futbolcu ve yönetimine, o soğuk havada bizleri izleyen taraftarlara ve Görevli herkese teşekkür ediyorum. "

Recep Çirik / Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 01:12:01
Güncelleme :16 Aralık 2008 Salı 14:27:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?