4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Çİftçi eğitimleri başlıyor

Erzincan Tarım İl Müdürlüğü, çiftçilerin mesleki konularda eğitilmesini hedefleyen kış dönemi eğitim çalışmalarına başlıyor. Tarım İl Müdürlüğü Çiftçi Eğitim ve Yayım Şube Müdürlüğü'nün koordinatörlüğünde Erzincan merkeze bağlı köy ve beldelerde yürütülecek eğitim çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Tarım İl Müdürü Abdulbaki Şahin, 2005 yılı üretim sezonunun bitmesiyle birlikte düzenlenecek eğitim toplantılarında yöre çiftçisinin çeşitli mesleki konularda bilgilendirileceğini dile getirdi.

Toplantılarda, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın uyguladığı teşvik ve desteklemeler başta olmak üzere Tarım İl Müdürlüğü tarafından yürütülen tarımsal faaliyetler ve projelerle, köylerin tarımsal problemlerinin dile getirileceğini kaydeden Şahin, "Toplantılarda çiftçilerimizin Tarım İl Müdürlüğü'nden beklentileri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde de bulunacağız. 7 aralık 2005 tarihinde yapılacak son toplantının ardından köyler bazında tespit edilen problemlerin çözümüne yönelik strateji belirlenerek, bu yönde gerekli planlamalar yapılacaktır" dedi.

Abdulbaki Şahin ayrıca, toplantılara başta kendisi olmak üzere tüm şube müdürleri ve konu uzmanlarının iştirak edeceğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2005 Çarşamba 15:41:10
Güncelleme :13 Ekim 2005 Perşembe 13:33:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?