4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

İlgililer takip etsin

Türkiye iş ve işçi bulma kurumu tarafından 61 kişi yurdun çeşitli yerlerinde işe yerleştirilecek.

Türkiye iş ve işçi bulma kurumu tarafından KPSS’ den başarılı olan 61 kişi ülkemizin çeşitli yerlerinde işe yerleştirilecek.

İş arayanların bu durumu iyi bir şekilde değerlendirmesi gerektiğini ifade eden Erzincan iş ve işçi bulma kurumu Müdürü Enver Yücel, yaptığı açıklamasında açılan kadroların 17 tanesinin özürlü kadrosu olduğunu söyleyerek, işe yerleştirilecek personellerde aranan nitelikler hakkında bilgi verdi.

İş ve İşçi bulma kurumunun online sistemde çalıştığını hatırlatan Enver Yücel, “ Kurumumuz aracılığı ile Türkiye’nin her neresinde bir personel alınacak ise bu talep tüm illerin müdürlüklerine bildirilir. Şu anda çeşitli illerde özürlü ve normal olmak üzere 61 işçi alımı yapılacak. Bu işçi talepleri için başvuru yapmak isteyenlerin KPSS sınavına girmiş olması gerekmektedir. İş kolları ve işçi alımları ile ilgili geniş bilgi almak isteyenlerin müdürlüğümüze başvuru yapması gerekmektedir.

Kurumumuzun online sisteme geçmesi işçilere büyük avantaj sağlamıştır herkesin bu iyi takip etmesi ve bu avantajdan iyi yararlanması gerekmektedir” diye konuştu.

Yasin Köz - Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2005 Perşembe 10:00:41
Güncelleme :28 Ekim 2005 Cuma 01:53:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?