4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Marangozlar, Yıldız dedi

22 yıldır baba mesleği marangozluğu yürüten Mehmet Yıldız tek liste olarak girdiği Marangozlar Odası Başkanlık seçimlerinde üyelerin büyük bir çoğunluğunun oyunu alarak, 4 yıllığına başkanlığa seçildi.

Esnaf ve sanatkarlar birliği oda seçimleri sürecinde dün marangozlar odası seçimleri yapıldı. Marangozlar odası seçimlerine tek aday olarak giren Mehmet Yıldız üyelerin büyük bir kısmının oyunu alarak marangozlar odası başkanlığına seçildi.

Bünyesinde mermerciler, mobilyacılar ve marangozlar meslek guruplarını bulunduran marangozlar odası başkanlık seçimleri dün Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Birliği toplantı salonunda yapıldı.

Kendi isteği ile seçimlere girmeyerek yeni bir oluşumun önünü açan eski başkan Halit Şanlıoğlu’nun yerine 22 yıldır baba mesleği marangozluk yapan Mehmet Yıldız seçildi. 205 üyesi bulunan marangozlar odası seçimleri, üyelerin büyük bir kısmının katılımı ile büyük bir coşku içersinde yapıldı.

Marangozlar odası olağan kuruluna Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Necmettin Ünal divan başkanlığı yaptı. Divanın teşekkülünün ardından geçmiş döneme ait gelir gider raporları okunarak üyeler tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde yapılan konuşmalarından ardından kapalı zarf usulü ile oylamaya geçildi. Üyelerin taktirini kazanan marangozlar odası başkan adayı Mehmet Yıldız ile yönetim kurulu 4 yılığına marangozlar odası başkanı seçildi.

Seçimler sonrası açıklamada bulunan Marangozlar odasının yeni başkanı Mehmet Yıldız, odanın yeni dönem içersinde üyelerine yönelik her türlü hizmeti en iyi şekilde vermek için çalışacaklarını kaydetti.

Yasin Köz / Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2005 Salı 09:07:30
Güncelleme :2 Aralık 2005 Cuma 14:23:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?