4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Muhasebecilere seminer

Erzincan Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nın organizasyonu ile 4958 sayılı yasada yapılan değişiklikler ile ilgili bilgilendirme semineri düzenlendi.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen Seminere Konuşmacı olarak Sosyal Sigortalar Kurumu Başmüfettişi Özgün Tüzüner katıldı.

Hazırlanan slayt gösterileri ve filimler eşliğinde Erzincan'da faaliyet gösteren Serbest Muhasebeciler, Mali Müşavirler ile Yeminli Mali Müşavirlere 506 sayılı yasanın 130. maddesinde denetleme yetkisi tanındığından SSK başkanlığının 16-355 genelgeleri anlatıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Erzincan Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Çetiner, katılımcılara seminerin amaçları hakkında bilgi verdi.

Çetiner’in açılış konuşmasının ardından Sosyal Sigortalar Kurumu Baş Müfettişi Özgün Tüzüner, slayt gösterimleri eşliğinde örnekler ile konu hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Tüzüner, iş kazaları ve meslek hastalıkları hususunda gerekli bilgileri katılımcılara aktardı. İş Sağlığı ve güvenliği hakkında açıklayıcı bilgilerin verildiği seminerin son kısmında Erzincan Sosyal Sigortalar Kurumu İl Müdürü Uğur Kaya tarafında “E- Borç” uygulaması hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Yasin Köz / Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2005 Perşembe 09:34:07
Güncelleme :24 Kasım 2005 Perşembe 14:05:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?