4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

MÜSİAD üyeleri ETSO'da

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği Erzurum şubesi tarafından Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası'na bir ziyaret düzenlendi. Düzenlenen ziyarette konuşma yapan Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aydın Yalvaç, “İllerin gelişmesi önemli değil önemli olan bölgenin gelişmesidir” dedi.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aydın Yalvaç’ı Makamında ziyaret eden MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Durmuş Akpınar ile MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri ve Erzurumlu iş adamları iki il arasında ticari istişare ve bölgesel sorunları çözüme kavuşturma konusunda bilgi alışverişinde bulundular.

Bir sohbet havasında geçen ziyarette Erzincan ve Erzurumlu sanayici işadamlarının genel sorunları konuşularak problemlere ortak çözümler arandı.

Yapılan ziyarette bir konuşma yapan Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aydın Yalvaç, bir ilin kalkınması bölgenin kalkındığı anlamına gelmez diyerek, önemli onanın ilin değil ilin içerisinde bulunduğu bölgenin gelişmesidir” dedi.

Herkesin görüşlerini ortaya koyması ve bölgenin gelişmesi için elinden geleni yapması gerekir diyen Yalvaç, “Herkes kendi ilinin gelişmesini isteyebilir ama bence önemli olan bölgenin gelişmesidir. Erzurum gelişmiş ne önemi var bölge aynı düzeyde gelişmedikten sonradır” dedi.

MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Durmuş Akpınar ise yaptığı konuşmasında başta Erzincan olmak üzere tüm bölge illeri ile istişarelere başladıklarını kaydetti. Yapılan konuşmaların ardından Erzurumdan gelen heyet et kombine tesisleri ile organize sanayi bölgesine bir dizi ziyaretlerde bulunarak, çeşitli incelemeler yaptılar.

Yasin Köz / Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2005 Pazartesi 09:17:46
Güncelleme :28 Kasım 2005 Pazartesi 13:27:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?