4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Oda seçim maratonu sona erdi

Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği oda seçimleri sonuçlandı. Erzincan Merkez’de 14 ilçelerde ise 8 olmak üzere toplam 22 oda seçimi büyük bir coşku içerisinde tamamlandı.

Ekim ve kasım ayı içerisinde yapılan seçim maratonunun başarılı bir şekilde sonuçlandırıldığını ifade eden Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Necmettin Ünal, “Ekim ve kasım aylarında oda seçimlerini yaptık. Bu günden itibaren birlik ve federasyonların seçim takvimi başladı. 1-25 aralık tarihleri arasında Türkiye genelinde birliklerin seçimleri yapılacak. 25-31 aralık tarihleri arasında ise federasyon seçimlerinin tamamlanmasına müteakip 2006 Ocak ayı içerisinde konfederasyon seçimimiz yapılacak. Esnaf odalarındaki seçim maratonu 31 ocak 2006 tarihinde sona ermiş olacak. Erzincan’da yapılan seçimlerin ardından seçilen oda başkanlarına çalışmalarında başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Erzincan’da yapılan seçimlerin ardından Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği oda başkanları şu şekilde oluştu:

"Demirciler odası Başkanı Necmettin Ünal, Kunduracılar odası Başkanı Turan Topçu, Elektrikçiler odası Başkanı saadettin Köroğlu, Terziler ve Konfeksiyoncular odası Başkanı Muammer Avcı, Oto Tamircileri Odası Başkanı Ferhat Arabacı, Şoförler Odası Başkanı Bedir Limon, Fırıncılar Odası Başkanı Turgay Ertuş, Marangozlar Odası Başkanı Mehmet Yıldız, Kahveciler Odası başkanı Ali Babacan, Bakkallar Odası Başkanı Cemalettin Şimşek, Berberler Odası Başkanı Hakan Sudaş, Lokantacılar Odası Başkanı Ahmet Özkaya, Kasaplar Odası Başkanı Bedir Akar, At Arabacılar Odası Başkanı Cevdet Karaduman, Çayırlı Esnaf Odaları Başkanı Ebubekir Ezgin, Mercan Esnaf Odaları başkanı Nurettin Küçük, Tercan Esnaf Odaları Başkanı Nizamettin Çakar, Kemah Esnaf Odaları Başkanı Erdoğan Küçüktaş, Kemaliye Esnaf Odaları Başkanı Gürkan Uluçay, Kemaliye Şoförler Odası Başkanı Ahmet Bedrettin Boynikoglu ve Üzümlü Esnaf Odaları ve Şoförler Odası Başkanı M. İhsan Yeşilbaş oldu.

Yasin Köz / Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 09:22:11
Güncelleme :7 Aralık 2005 Çarşamba 12:21:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?