6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Başkandan 3 müjde

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, önümüzdeki yıl içinde 3 köprülü kavşak inşaatına daha başlanacağını açıkladı. "Büyükşehir bu kadar parayı nereden buluyor?" sorularına da açıklık getiren Başkan Küçükler, "Bizim paramız bereketli. Bu bereketli parayı en ekonomik şekilde kullanıyoruz' dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinliklerinden yardımlara, inşaatı devam eden köprülü kavşaklardan önümüzdeki iş sezonunda yapılacak çalışmalara kadar pek çok konuda yöneltilen soruları cevaplayan Başkan Küçükler, Ramazan süresince dar gelirli ailelere ciddi yardımların yapılacağını ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi'nin ERGİAD (Erzurumlu Genç İşadamları Derneği) ile ortaklaşa kurulan iftar çadırına varlıklı aileleri de davet eden Başkan Küçükler, şunları söyledi: "Günde 2 bin kişiye iftar verdiğimiz çadır, sadece dar gelirliler için değildir. Çadırımıza her kesimden insanı davet ediyoruz. Hedefimiz, iftar çadırı ile kardeşlik ortamını oluşturmaktır. Zenginlerimizde aileleri ile birlikte gelsin ve orada oluşan ortama şahit olsunlar".

Ramazan süresince dar gelirli ailelere yardım yapılacağını vurgulayan Başkan Küçükler, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfıyla ortak çalışma yapılacağını vurguladı. Başkan, "Dargelirli vatandaşlarımızın rahat bir ramazan geçirmeleri için, gerekli hazırlıkları tamamladık. Yardımlar, en kısa süre içerisinde dağıtılacak" diye konuştu.

Erzurum'un sorunsuz bir yapıya kavuşması için her anı değerlendirdiklerinin altını çizen Başkan Küçükler, önümüzdeki bahara üç köprülü kavşak temelinin daha atılacağını müjdeledi. Başkan Küçükler, "Büyükşehir Belediyesi'nin geliri bir önceki döneme göre dörtte bir oranında kesildi. Yani biz az parayla ciddi çalışmalar yaptık. Erzurum'da son yılların en büyük yatırımını gerçekleştirdik. Şimdi bize 'Bu parayı nereden buluyorsunuz?' diye soruyorlar. Bizim paramız bereketli. Ve bu bereketli parayı en ekonomik şekilde kullanıyoruz. Bir diğer eleştiri ise, bu kadar işe bir anda girmemiz konusunda oldu. Şu unutulmamalıdır ki, kısa sürede getirilen hizmet en makbul hizmettir. Önüzdeki sezon 3-4 köprülü kavşak daha yapacağız. Halkımız bize güvensin. Çünkü yapacak daha çok işimiz var" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2005 Salı 14:42:00
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 14:44:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?