6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Minibüsçülerden teşekkür ziyareti

Erzurum Minibüsçüler ve Dolmuşçular Odası Başkanı Ali Özengiz ve yönetimi Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Erzurum Minibüsçüler ve Dolmuşçular Odası Başkanı Ali Özengiz “ Minibüsçüler olarak yaşadığımız sıkıntıların çözümü konusunda da sayın başkanımız bizlerden bugüne kadar desteklerini esirgememişlerdir.Derneğimizle sürekli diyalog halinde olan başkanımız dün olduğu gibi bugünde sorunların çözüme ulaştırılması için gerekli çalışmaları başlatmıştır. Minibüslerimizin durak alanı bir süreliğine sorun olmuştu. Ancak sayın Belediye başkanımızın girişimleriyle halledilerek tatlıya bağlandı. gösterdiği duyarlılıktan dolayı sayın başkana teşekkür ederiz.”dedi.
Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin ise ”Sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ederek çalışmalarımıza büyük bir ivme kazandırdık. Hizmetlerimizde başarı el de ettiysek bunu vatandaşlarımızın fikir ve önerilerine bağlıyorum. Esasta kolay bir şekilde aşılacak olan sorunlar yıllardır kangren haline getirilmiştir. Bizler öncelikli olarak bu sorunların çözümü için çalıştık. Bunda da yüzde 100 başarı elde ettik. Minibüsçüler ve dolmuşçular odasının bu zarif düşünceleri ve nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum”diye konuştu.

İHA.
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2008 Perşembe 12:41:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?