7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Otoparkta patlama: 2 yaralı

Erzurum'da otopark işçilerinin kullandığı barakada meydana gelen patlamada, 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Çaykara Caddesi'ndeki Öğretmen Evi'nin yan tarafında bulunan otopark içerisindeki barakada bugün saat 15.20 sıralarında bir patlama meydana geldi. Patlama sırasında baraka içerisinde bulunan otopark görevlisi Paşa Yıldız ve Yüksel Demir yaralandılar. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Numune Hastanesi'ne kaldırıldılar. Olay sonrasında patlamanın etkisiyle alev alev yanan baraka itfaiye görevlileri tarafından söndürüldü.

Olay yeri polis tarafından güvenlik bandıyla çevrilirken, terörle mücadele (TEM) ve istihbarat ekipleri incelemelerde bulundu. Patlamanın tüpten kaynaklandığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Görgü tanığı vatandaşlar, "Bir patlama sesi duyduk. Daha sonra baraka yanmaya başladı ve cam parçaları etrafa saçıldı. 2 kişiyi ambulansla hastaneye kaldırdılar. Herhalde katalitik sobayla içeride ısınıyorlardı. Hava alan tüpün patlaması sonucu bu olay oldu" diye konuştular.

Numune Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı, vücutlarında yanık ve cam parçalarının sıçraması sonucu kesikler olduğu bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2008 Cuma 17:38:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?