8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Çocuk odasının ilk misafiri

Erzurum'un Narman İlçesi'nde kaybolan bir çocuk, ailesi gelinceye kadar Emniyet Amirliği Çocuk Şubesi bünyesinde oluşturulan çocuk odasında ağırlandı.

Narman'da babası Hüseyin Okumuş'un işyerine gitmek için evinden çıkan 4 yaşındaki Muhammet Okumuş işyerini bulamayınca sokak ortasında ağlarken polis tarafından bulundu. Polisler tarafından sokaktan alınarak Emniyet Amirliği çocuk odasına getirilen Muhammet Okumuş, burada sorulan sorulara cevap vererek ailesinin kimliğinin tespit edilmesine yardımcı oldu.

Babasına ulaşılan Muhammet, ailesi gelinceye kadar çocuk odasında oyuncaklarla oynadı, boyama kitaplarından resim boyadı. Muhammet Okumuş'un Narman Emniyet Amirliği çocuk odasında bulunmasına rağmen kendi evindeymiş gibi hareket etmesi ve ağlamaması dikkati çekti. Muhammet Okumuş, bir müddet sonra gelen babası Hüseyin Okumuş'a teslim edildi. Baba Hüseyin Okumuş, çocuğuyla ilgilenilmesinden dolayı Emniyet Amiri Başkomiser Burhan Kınık'a ve polislere teşekkür etti.

Narman Emniyet Amiri Başkomiser Burhan Kınık, "Erzurum'da bu uygulamayı ilk bizim başlattık ve ne kadar isabetli bir uygulama olduğunu da ilk misafirimizle kanıtlamış olduk" dedi.

Öte yandan, Narman Emniyet Amirliği personeli kan bağışında bulundu. Kızılay yetkililerince Emniyet Amirliği'nde hazırlanan kısımda, Narman Kaymakamı Ümit Cavuldak, Emniyet Amiri Başkomiser Burhan Kınık ve personel sırayla kan verdi.

Doktor tarafından önce muayene edilen personelden daha sonra kan alındı.

.
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2006 Çarşamba 11:32:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?