9
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Doktorlara plaket

Hasta ve Hasta Yakını Haklarını Savunma Derneği (HAYASAD) Erzurum Şubesi tarafından düzenlenen törende, desteklerini esirgemeyen doktorlara plaket verildi.

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti toplantı salonunda yapılan törende konuşan HAYASAD Erzurum Şube Başkanı Abdulnasır Polat, hasta hakları birimine şimdiye kadar müracaatta bulunan şikayet başvurularının ilgili mercilere iletildiğini söyledi. Polat, "Ayrıca derneğimize gelip kendi mağduriyetlerini bildiren hasta ve yakınlarına derneğimiz gereken maddi ve manevi desteği sağlamıştır. Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar bizlere yardımcı ve destek olan doktor ve yetkililerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra Sağlık İl Müdürlüğü bünyesinde aktif görev alan Hasta Hakları Koordinatörü Dr. Ayhan Kul, Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Mümtaz Saka, Palandöken Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Selim Ataman, Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Hakan Sezen, Nene Hatun Kadın Doğum Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Sebahattin Ataoğlu, Aziziye Çocuk Kadın Doğum Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Muhammet Ertuğrul Eğin'e göstermiş oldukları destekten dolayı birer plaket verildi.

.
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2006 Pazartesi 19:56:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?